Ramon van Engelenhoven naar Prinses Christina Concours

Prinses Christina Concours
Prinses Christina Concours

Medemblik – Ramon van Engelenhoven uit Medemblik is 18 jaar en een begenadigd pianist. Daarom mag hij spelen bij de nationale finale van het Prinses Christina Concours. Ramon werd met zeven anderen gekozen uit ruim vijfhonderd muzikanten. Daarmee behoort hij in een klep bij de beste pianisten van zijn generatie meld RTVNH op de website.

Op 21 april zal hij, voor onder andere Prinses Christina, optreden in het Lucent Danstheater in Den Haag. Omdat Ramon maar tien minuten de tijd heeft om te laten zien wat hij kan, heeft hij twee zware stukken uitgekozen. En dat betekent oefenen, oefenen en nog eens oefenen voor de jonge pianist.

[youtube id=”7d_lTghIxBA” width=”100%” height=”480″]

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.