Twan Berlijn Tweede, Beau Wagenmaker derde tijdens eerste Landelijke baan

Medemblik|Staphorst – De landelijke baan competitie is vandaag in Staphorst van start gegaan, onder koude omstandigheden werd de wedstrijd verreden. Er stonden bijna 170 deelnemers aan de start.

In de prijzen
In de prijzen

Andrea Hokse van IST-KeepMoving en Sander Middelkoop van CODEBLUERUN.nl/midden Nederland selectie werden eerste op de 300 meter, Andrea won de 300 meter in een tijd van 31,74 en Sander in 28.37. Berber Vonk kwam net te kort en moest genoegen nemen met een tweede plek.

Bij de junioren heren was het verschil een honderdsten met de nummers een en twee. Elsemieke van Maaren van het CadoMotus Junior team sprintte naar een derde plaats. De ploeggenoot van Gerrie van Lingen, Twan Berlijn werd derde.

De tweede afstand werd gewonnen door Andrea Hokse, Berber Vonk en Beau Wagemaker werden twee en drie . Bij de junioren jongens won Twan Berlijn de 1000 meter voor Ronald Haasjes en Remon Vos. Berber Vonk die met haar overwinning op de afvalkoers haar eerste plek in het klassement veilig stelde was zeer tevreden met de haar resultaat. ’Ik had het zo niet verwacht, hoopte het natuurlijk wel! Maar ben ontzettend blij dat ik er weer ben!’ zei ze tegen SkeelerNieuws.nl.

Elsemieke van Maaren ploeggenoot van Berber werd derde op de afvalkoers en tweede in het dagklassement. Beau Wagemaker kwam als vierde over de finish en werd daarmee derde in het dagklassement. Remon Vos won het klassement over drie afstanden, Twan Berlijn kwam een punt te kort voor de overwinning en werd tweede. Ronald Haasjes uit Staphorst werd door zijn sterke prestatie op de afvalkoers derde in het dagklassement. Winnaar van de afvalkoers Chris Huizinga werd vijfde.

De deelnemers van het Maple, SkeelerNieuws.nl en Mijnten trainingskamp reden zeer goed op de eerste landelijke, wil jij de volgende keer ook zo goed rijden ? Hou dan de site in de gaten voor het volgende trainingskamp!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.