Nieuwe Kanjers van de Dijk

West-Friesland – Op 28 maart jl. werden er elf nieuwe Kanjers van de Dijk benoemd. Dit zijn enhousiaste en succesvolle cultuurhistorische ondernemers die het verhaal van Westfriesland en de Omringdijk promoten. Samen met alle bijzondere locaties in Westfriesland maken de Kanjers de regio aantrekkelijk voor de dag- en de verblijfsrecreant. In totaal zijn er nu 33 Kanjers.

De nieuwe Kanjers zijn: Golfbaan ‘t Regthuys, Schouwburg Het Park, Westfries Museum, Het Postkantoor, Museum Stoomtram, Manuelhoeve, Sprookjeswonderland, Museum Westflinge, Herberg ‘t Ijsselmeer, Museum Vreeburg en Restaurant TOV.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.