Medemblik Actueel.

Bedrijven

Het Groot Noord-Hollands Idee

Hoorn – Durf jij je idee te pitchen voor een Dragons’ Den of wil je kijken hoe dat gaat? Kom dan 9 april naar Het Groot Noord-Hollands Idee. Ondernemers of ondernemende mensen uit de regio Noord-Holland krijgen de unieke mogelijkheid om hun business-idee te pitchen voor een panel van deskundigen. Er wordt dan meteen feedback gegeven, niet alleen door de Dragons’ Den maar ook door de publieksjury. En die inspiratie en energie zorgt weer voor nieuwe ideeën!

Het beste idee krijgt de kans zich verder te ontwikkelen en maakt bovendien kans op een private investor en een paar maanden gratis kantoorruimte! Het Groot Noord-Hollands Idee wordt afgesloten met een informele borrel waar de Dragons, de pitchers en de publieksjury de nieuw opgedane energie kunnen delen.

Dit zijn de Dragons:
Alexander Ribbink
Voormalig topman TomTom en partner Prime Ventures

Jo Roelof Zeeman
Oprichter Nieuwe Steen Investments en CEO Zeeman Trust

Mike Ackermans
Hoofdredacteur HDC Media

Guus Bosch
ING Directeur West-Friesland

Het Groot Noord-Hollands Idee is op 9 april van 15.00 tot 18.30 uur onder toezicht van de schutters uit de Gouden Eeuw in de Schutterijzaal van het Westfries Museum in Hoorn. De presentatie is in handen van radio- en televisiepresentator Robert-Jan Knook.

Durf jij te pitchen? Dan is inschrijving uiteraard gratis! Wil je plaatsnemen in de publieksjury? Schrijf je snel in want er zijn maar 30 toegangskaarten beschikbaar. Hoorn Business Events werkt niet met lidmaatschappen. We vragen een bijdrage in de kosten van 37,50 euro per persoon (ex btw). Je krijgt bovendien de unieke kans om de speciale Rembrandt-expositie te bezoeken.

Reageren via facebook