12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 06:48
Medemblik Actueel.

update – Timmerfabriek Ruiter failliet verklaard

Medemblik – De rechtbank in Alkmaar heeft vandaag het faillissement uitgesproken over timmerfabriek F.Ruiter en Zn Bv, F & D Ruiter Holding Bv en F & D Ruiter Verhuur Bv. Bij Ruiter werkten ongeveerl 17 personen. Of er kans is op een doorstart is onduidelijk daar de economie nog zeer onzeker is.

Bij timmerfabriek Ruiter werden oa. deuren, ramen en kozijnen gemaakt zowel voor de nieuwbouw als voor renovatie projecten.  Timmerfabriek Ruiter weten velen zich nog te herinneren toen zijn in een bedrijfshal in Plan West gevestigd waren. Na vele jaren moesten zij daar vandaan wegens de nieuwbouwplannen op het voormalig Jongert terrein waarna Ruiter een bedrijfspand op het industrieterrein betrok.

Na een paar jaar bleek deze te klein te zijn en werd er een veel groter pand op het nieuwe industrieterrein gebouwd waar zij tot aan vandaag de dag hun werkzaamheden verrichten.

Timmerfabriek Ruiter is het zoveelste bedrijf binnen de Medemblik die zijn deuren moet sluiten.

Als curator is Mr. A.J. J Sweens aangesteld.

Update – Voor alle 15 personeelsleden is ontslag aangevraagd. De curator meld dat het onwaarschijnlijk is dat er een doorstart kan worden gemaakt.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?