13.3 C
Medemblik
25 mei 2020 00:28
Medemblik Actueel.

Lentefeest in het Streekbos

West-Friesland – De gidsen van het IVN West-Friesland verwelkomen de lente in het Streekbos. Dat doen ze met een schemertocht met verhalen op zaterdag 6 april. Kinderen met hun (groot)ouders die hieraan mee willen doen dienen zich om 18.30 uur te verzamelen in het Streekbos Paviljoen.

Het wordt een wandeling door het bos met kleurige linten en verhalen over de regenboog, het licht en bloemen op het veld. De winterheks Holica  wordt verjaagd en de lente volgens oude tradities welkom geheten. Deze ludieke happening is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom.
Voor meer informatie kunt kijken op de website van het IVN Westfriesland.

Details

  • Startdatum: zaterdag 6 april 2013 18:30
  • Locatie: Streekbos Paviljoen, Veilingweg 21a, 1611 BN Bovenkarspel

Reageren via facebook