Een taart voor jouw foto!

Medemblik – Het wordt weer eens tijd voor wat leuks.. Vanaf vandaag gaan wij elke maand een slagroomtaart weggeven. Een heuze grote vers gemaakte slagroomtaart door bakker Hein Raat met alle zorgvuldigheid gemaakt.

Het enige dat jij er voor moet doen om deze taart te krijgen is ons elke maand maximaal 3 foto’s sturen van Medemblik en de omgeving van Medemblik. Het onderwerp maken wij elke begin van de nieuwe maand bekend.

Het onderwerp voor de maand maart is:  Spring in het veld!

De foto’s mogen worden gestuurd naar redactie@medemblikaanzee.nl 

De inzendingen willen wij op 30 maart binnen hebben dus je hebt nog 27 dagen om maximaal 3 mooie foto’s te maken. De foto’s moeten een minimale resolutie van 1280pixels hebben. Kleiner zullen wij niet meenemen in de beoordeling.

Let op!!! alleen inwoners van de Gemeente Medemblik mogen meedoen. Iedereen die van buiten de gemeentegrens Medemblik instuurt zal de inzending linea recta in de prullebak zien verdwijnen.

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.