12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 06:34
Medemblik Actueel.

The Family Tree: 1 april (2e Paasdag) bij ’t Fortuin in Wervershoof, aanvang 16.30 uur.

Wervershoof – Astrid Oud, Jeffrey Oud en Richard de Beer. Familie. Alledrie uit West-Friese klei getrokken. Alledrie geboren in een muzikaal nest. Met muzikale roots aan beide zijden is het niet verwonderlijk dat Astrid en Jeff hun hobby hebben omgezet in dagelijkse kost. Met liefde. Want je brood verdienen met hetgeen je het liefste doet is van onschatbare waarde. Maar ook het muzikantenhart van Richard klopt 24/7. Hoewel het geen core business is, betekent het voor hem veel meer dan een hobby alleen. Veel meer.

Familie. Vrienden. Muzikanten. Zielsverwanten. Samen muziek maken. Na vele jaren in talloze combinaties oneindig veel nummers te hebben gespeeld en gezongen. Nu samen muziek maken. Zo gezegd, zo gedaan. 4 jaar geleden besloten zij hun krachten te bundelen. Samen met toetsenist Willem Swikker en contrabassist Andreas Keesman vormen zij het muziekensemble The Family Tree. De naam zegt het al. Het voelt als thuiskomen.

Meerstemmige zang in bijzondere arrangementen. Zij laten akoestische muziek en zang prachtig samensmelten. Een eenheid van geluid dat alleen zielsverwanten samen kunnen voortbrengen. Vanuit de tenen, vanuit het hart, vanuit de ziel.

Hieronder ziet een optreden van The Family Tree in het Twiskerslot in Twisk

[youtube id=”PKK3TQy8oZE” width=”100%” height=”480″]

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?