Weerbericht dinsdag 26 maart – Zonnige perioden

Medemblik – Zonnige perioden, enkele wolkenvelden en droog. Vandaag nog een koude oostenwind, maar de komende dagen neemt de wind in kracht af en wordt het voor het gevoel een stuk aangenamer. Tegen het einde van de week stijgt de kans op een regenbui.

Vanochtend zijn er enkele wolkenvelden, maar op verschillende plaatsen begint de dag met zon. Net zoals de afgelopen dagen staat er een stevige oostenwind en in combinatie met lichte vorst in de vroege ochtend ligt de gevoelstemperatuur behoorlijk laag.

Vanmiddag stijgt de temperatuur naar 4 of 5 graden en de (noord)oostenwind is matig tot vrij krachtig. Aan het IJsselmeer en de kust waait het uiteraard wat harder. Wolkenvelden en zonnige perioden wisselen elkaar af en het blijft overal droog.

Vanavond gaat het opnieuw vriezen en de minima komen uit tussen -2 en -4 graden.

Morgen neemt die koude oostenwind eindelijk wat in kracht af en omdat het ook een graadje warmer wordt is het voor het gevoel waarschijnlijk een stuk aangenamer. Opnieuw zijn er zonnige perioden en enkele wolkenvelden.

Donderdag ontstaan er in de middag stapelwolken en is het net wat minder zonnig. Een hele lichte en plaatselijke regenbui is daarbij niet uitgesloten, maar de kans dat je een bui treft is klein. De wind is matig van kracht en komt uit het noordoosten.

Vrijdag staat er niet zo veel wind. Er is vrij veel bewolking, met af en toe zon, maar ook kans op een bui. In het binnenland wordt het een graad of 6 en op de Wadden wordt het door de noordoostenwind niet warmer dan 4 graden.

De dagen daarna is het vrij rustig weer en de middagtemperatuur stijgt licht. Er staat niet zo veel wind en de neerslag blijft beperkt tot een enkele bui. Het wordt alleen niet zo zonnig als vandaag en morgen.

10 daagse vooruitzichten voor Medemblik

datum Verwachting icon temp. vochtigheid kans op regen
en hoeveelheid
windsnelheid
en richting
Dinsdag
26 maart
Gedeeltelijk bewolkt icon Partly Cloudy -2 – 5 °C 60%
(42-80%)
geen 29-35 km/h
ONO-Oosten
Woensdag
27 maart
Helder icon Clear -2 – 6 °C 62%
(50-84%)
geen 26-27 km/h
ONO-Oosten
Donderdag
28 maart
Grotendeels bewolkt icon Mostly Cloudy -1 – 5 °C 70%
(54-89%)
geen 24-27 km/h
NO-ONO
Vrijdag
29 maart
Grotendeels bewolkt icon Mostly Cloudy 0 – 4 °C 79%
(64-91%)
geen 18-21 km/h
NO-NO
Zaterdag
30 maart
Grotendeels bewolkt icon Mostly Cloudy -1 – 5 °C 80%
(58-89%)
geen 19-21 km/h
NO-ONO
Zondag
31 maart
Gedeeltelijk bewolkt icon Partly Cloudy -1 – 6 °C 79%
(57-91%)
geen 16-19 km/h
NO-NO
Maandag
1 april
Gedeeltelijk bewolkt icon Partly Cloudy -1 – 6 °C 81%
(65-92%)
geen 30-34 km/h
ONO-ONO
Dinsdag
2 april
Gedeeltelijk bewolkt icon Partly Cloudy 0 – 6 °C 83%
(63-95%)
geen 29-34 km/h
ONO-ONO
Woensdag
3 april
Gedeeltelijk bewolkt icon Partly Cloudy 2 – 6 °C 73%
(68-85%)
geen 19-22 km/h
ONO-ONO
Donderdag
4 april
Helder icon Clear 1 – 6 °C 71%
(69-87%)
geen 19-21 km/h
ONO-ONO

 

Op klikken
Op klikken
Op klikken
Op klikken
Op klikken
Op klikken
Op klikken
Op klikken
Op klikken
Op klikken

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.