Medemblik Actueel.

Booming Pianos in Dorpshuis Sarto

Andijk –  Zin in een gezellige avond uit met de succesvolle pianoshow Booming Pianos? Kom dan op 23 maart naar Dorpshuis Sarto in Andijk. Liefhebbers van gezellige dansbare muziek en een interactieve show kunnen hier weer hun hart ophalen.

Booming Pianos mag zich na bijna 8 jaar nog steeds één van de beste pianoshows van Europa noemen. Met hun steeds wisselende repertoire en de mogelijkheid om verzoekjes aan te vragen, is elke avond weer een verrassing. Het enthousiasme van deze dames en heren zorgt ervoor dat de dansvloer gevuld blijft en de avond eindigt in een ware muzikale climax.

Gedurende de gehele avond betrekken de leden van Booming Pianos het publiek bij hun optreden, waardoor datzelfde publiek medeverantwoordelijk is voor het grandioze succes dat deze pianoshow elke keer weer blijkt te zijn.

Wil je dit niet missen? Kom op 23 maart naar Dorpshuis Sarto in Andijk. Kaarten voor deze avond zijn verkrijgbaar bij het Sarto (€ 10,- voorverkoop / € 12,50 deurverkoop). Wilt u ook via social media op hoogte te blijven van Booming Pianos? Voeg Booming Pianos toe als vriend op Facebook, of volg ons op twitter @BoomingPianos

Via de Binding

Reageren via facebook