13.5 C
Medemblik
21 september 2020 03:02
Medemblik Actueel.

Vrijwilliger worden? Meld je aan bij Kasteel Radboud als vrijwilliger

Medemblik|Ingezonden Mededeling – Kasteel Radboud in Medemblik is op zoek naar vrijwilligers. Ook gastvrouwen of -heren die in de periode mei-september een dagdeel per week (of twee weken) de bezoekers van het kasteel hartelijk wil ontvangen, zijn welkom. Deze vrijwilligers ondersteunen tevens de kaartverkoop en maken de bezoekers wegwijs in het kasteel.

Kasteel Radboud hecht er aan dat haar vrijwilligers zich betrokken voelen bij het museum, en organiseert daarom onder meer lezingen en een jaarlijks educatief uitstapje. Tevens wordt vrijwilligers de mogelijkheid geboden om zitting te nemen in de diverse commissies die zich bezighouden met de inhoudelijke kant van het museum.

Meer informatie: Jannie Brouwer, beheerder van het kasteel, 0227-541960. Mailen kan ook: info@kasteelradboud.nl. Kijk ook op www.kasteelradboud.nl.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?