Medemblik op orde met de bestemmingsplannen

Medemblik – Voor onder meer het buitengebied en de dorpskernen van Medemblik zijn de bestemmingsplannen aangepast. De ontvangen reacties van inwoners, bedrijven en andere organisaties zijn erin verwerkt.  Gemeenten moeten iedere tien jaar de bestemmingsplannen bijwerken. Dus ook Medemblik.

Uw mening telt

De ontwerpbestemmingsplannen liggen tot en met 18 april ter inzage. U kunt ze raadplegen op de website of op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/. Ook bent u welkom om de plannen in het gemeentehuis in te zien. Iedereen kan zijn of haar zienswijze kenbaar maken. De gemeente geeft een reactie op de zienswijzen en legt ze met het ontwerpbestemmingsplan voor aan de gemeenteraad. De gemeenteraad besluit vervolgens of het bestemmingsplan wordt vastgesteld.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.