Plangroep noemt kritiek PvdA Hoorn onterecht.

Hoorn – Anne-Mieke de Peuter van Plangroep Hoorn vind de kritiek die de PvdA Hoorn heeft op het functioneren van schuldhulpverlener Plangroep zeer onterecht. ,, Wij werken volgens de landelijke wettelijke regels en worden zelfs jaarlijks gecontroleerd”.

Maar nader onderzoek van de redactie van Hoorn aan Zee onder inwoners van West-Friesland brengt naar boven dat van de ondervraagde mensen die met Plangroep te maken hebben ruim 45% zeer ontevreden is over de werkwijze van dit bedrijf, onderwerpen als: vaak geen geld krijgen, of veel minder dan afgesproken, geschoffeerd worden , zijn veel gehoorde klachten.

De roep om een terugkeer naar de voormalige gemeentelijke kredietbank, nu Kredietbank Nederland, is sterk aanwezig, deze instellingen zijn niet gebasseerd op winst maken maar op dienstverlening daar dit een overheidsinstelling is.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.