Medemblik Actueel.

(pop)muziek

Denise Jannah & Hans Bootsman, ‘a tribute to Ella and Frank’

Medemblik|Ingezonden mededeling – Kasteel Slot Schagen presenteert binnenkort een bijzonder concert: Jazz-diva Denise Jannah en Hans Bootsman brengen een eerbetoon aan Ella Fitzgerald & Frank Sinatra op de planken. Tweevoudig Edison winnares Jannah, heeft een indrukwekkende staat van dienst in de internationale jazz-scene.

Na hoofdrollen in o.a. ‘Joe, the Musical’ en de Broadway musicalshow ‘Ain’t Misbehavin’ bracht zij maar liefst 8 albums uit waarvan 3 op het befaamde Blue Note label uit New York, zong 7 maal op het North Sea Jazz Festival en als ‘The Dutch lady of jazz’ trad zij op voor Koningin Beatrix en Prins Claus, Nelson Mandela en Bill & Hillary Clinton.

Niet lang terug van een tournee door Z-Afrika, concerteert La Jannah zaterdag 16 maart met goede vriend en collega Hans Bootsman, vertolker van het ‘crooner’ repertoire uit The Great Americain Songbook. Zij worden deze avond begeleid door pianovirtuoos Jean Louis van Dam, Eric Timmermans op contrabas en gastsaxofonist Jos van de Berg. Tijdloze ‘ballads & swingnummers’ worden voor het voetlicht gebracht waarbij zelfs gedanst mag worden.

Er worden tevens unieke filmbeelden vertoond van ‘Ella & Frank’. Voor deze avond zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De slotbrug van de Magnusveste op 16 maart, wordt om 20.30 uur neergelaten op reservering 0627358930. *Reken maar van Jazz!* www.denisejannah.com www.hansbootsman.nl www.slotschagen.nl

[youtube id=”OSVHCDtqb6I” width=”100%” height=”460″]

Reageren via facebook