8.8 C
Medemblik
22 september 2020 09:04
Medemblik Actueel.

De jeugd uit de kern Medemblik zet zich in tegen Melanoomkanker.

Medemblik –  Stichting MirandaMania organiseert voor de jeugd uit de kern Medemblik diversen Masterclasses op de SG de Dijk te Medemblik. Gisteravond hebben Robert Takken en Roel Braaksma zelf een saai wiskunde lokaal volledig omgebouwd tot een gezellige en knusse dojo ruimte. Alles staat klaar voor de 16 Masterclasses en wij komende week van 4 t/m 8 Maart zullen gaan geven aan de jeugd.

Dit betekent dat er tussen de 450 en 500 scholieren een zeer boeiende interactieve sessie zullen gaan krijgen. Juist door in kleine groepen te werken van circa 30 kids krijgen wij maximaal contact met elkaar. De japanse muziek die wij gebruiken is gecomponeerd door Robert Takken zijn DIVE-vrienden, vandaar dat je van hen ook een foto terugziet.

Ook de sponsorbijdragen van de scholieren zullen bij de totaal opbrengst komen aan het einde van de MirandaMania Spinning Marathon op 16 Maart in de Muiter te Medemblik.

De scholen die hieraan meewerken zijn.

  • De Meridiaan,
  • Koggeschip,
  • Jozefschool,
  • Maria Bernadette,
  • SG de Dijk

Alles ten behoeven van het goede doel.

Ready for action Wij zijn er klaar voorWelkom

 

 

 

 

 

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?