Medemblik Actueel.

(pop)muziek

Bontheater prestenteert – Robert Jan Stips – RJSolo

Medemblik – In één middag door meer dan 40 jaar Nederpop en nog meer. Robert Jan Stips neemt je mee, speelt, vertelt en zingt over wat hij heeft gemaakt en meegemaakt: puur aan de piano, back to basic. Over hoe bizar het in de zestiger jaren allemaal begon met Supersister, het heel verrassende Rock-vervolg met Golden Earring in de USA, de swingende Rhythm and Blues van Sweet d’Buster, het produceren van Gruppo Sportivo…

Maar ook vertelt Robert Jan Stips over de bijzondere samenwerking met Freek de Jonge. Hij laat verrassende bewerkingen van eigen en andere Nederpophits op de piano voorbijkomen. Grenzen vervagen door onverwachte combi’s met klassiek en natuurlijk speelt Robert Jan ook werk van de band waarmee hij inmiddels heel Europa veroverde, de NITS.

Als je er zeker van wilt zijn dat jouw favoriete nummer ook wordt gespeeld, dan is het mogelijk om via internet van tevoren verzoeknummers aan te vragen. Zo bepaalt het publiek de sets mee en is elk optreden weer anders: spontaan, geen stijf geregisseerde, gelikte show, meer een feestje waarbij de tijd al gauw te kort blijkt.

Nieuwsgierig?
www.stips.net

Kaarten voor de voorstelling kunnen vanaf nu telefonisch gereserveerd worden bij Harma Claassen tel: (0227)-544495 en Annemiek Mandjes tel: (0227)-543076 of door het insturen van het a-BON-nement.

 

Reageer op dit onderwerp