11.2 C
Medemblik
28 mei 2020 02:27
Medemblik Actueel.

Regionaal convenant sport ondertekend

West-Friesland – Vertegenwoordigers van gemeenten en provincie Noord-Holland hebben een regionaal convenant sport ondertekend. Dit convenant richt zich op het verbeteren van het topsportklimaat, talentontwikkeling in samenhang met breedtesport, kennisdeling en het verbinden van sport en bedrijfsleven. De ondertekening vond plaats op 27 februari.

Door samenwerking op te zoeken willen de gemeenten Hoorn, Alkmaar, Edam-Volendam, Medemblik, Oostzaan, Purmerend en Zaanstad effectiever en efficiënter kunnen werken op sportgebied. De provincie speelt hierbij een faciliterende rol. Met het vaststellen van het convenant is een eerste stap naar verdere samenwerking gezet. In de komende periode zullen de deelnemers zich richten op het uitwerken van concrete plannen die binnen de regio’s worden opgepakt. Deze plannen zullen zich richten op talentontwikkeling, accommodaties en evenementen.

Reageren via facebook