Chaos bij Plangroep is doorn in het oog voor de PvdA

Hoorn – Klanten van schuldhulpverlener Plangroep worden afgesloten van gas/water en licht omdat de rekening niet betaald wordt, anderen krijgen hun leefgeld te laat of helemaal niet. Een kleine opsomming van de vele dingen die volgens de PvdA Hoorn misgaan bij Plangroep.

De PvdA fractie Hoorn  roept op om een meldpunt te starten waar klanten hun klachten kwijt kunnen over Plangroep.  De directeur weet van niets over klachten, mensen die worden afgesloten, of geen leefgeld krijgen. Maar het is een algemeend gegeven dat Plangroep ook leefgeld regelmatig gebruikt om schuldeisers tevreden te stellen terwijl dit niet mag.

Een gezin uit Opmeer is ten einde raad maar weggegaan bij Plangroep en werken nu samen met een incassobureau die nu keurig al hun zaken regelen, die zorgen voor de aflossingen, de betalingen van de vaste lasten en dat ze elke week leefgeld krijgen.

Wij gaan nooit meer terug naar Plangroep zegt de ex-cliënte van Plangroep.

Update – De PvdA Hoorn wil bij monde van raadlid Kholoud al Mobayed dat de gemeente Hoorn het contract met Plangroep niet verlengt. ,, Ik ben heel erg geschrokken van de vele klachten over Plangroep en de misstanden bij Plangroep”.

De directrice van Plangroep zegt zich niet te herkennen in de problemen die de PvdA zegt te zien.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.