Medemblik Actueel.

Lichtcirkel 2013: De Meesterjaren

Wervershoof|Ingezonden mededeling – Ik organiseer nu ongeveer een jaar Lichtcirkels. Dit zijn maandelijkse bijeenkomsten die gratis toegankelijk zijn voor iedereen. Iedere maand bespreken we een thema en kun je terecht met al je spirituele vragen. Uiteraard een gezellig moment om kennis te maken met mij of andere mensen die met spiritualiteit bezig zijn.

De Lichtcirkels zijn opgericht om een energie neer te zetten van onvoorwaardelijke liefde, non-dualiteit en eenheid. Je kunt dit in jezelf gaan ervaren en neerzetten door de energieen die op deze avonden neergezet worden. In 2012 zijn de Lichtcirkels begonnen. Het idee van de gidsen was op dat moment om niet alleen deze energieen te geven aan mensen, maar ook om ons voor te bereiden op 2013. Vanaf 2013 gaan namelijk de jaren in die vanuit de spiritualiteit de Meesterjaren worden genoemd. Wanneer de Lichtcirkels weer beginnen wordt dit nieuwe concept uitgelegd.

RESERVEREN IS NOODZAKELIJK IVM DE RUIMTE EN AANTAL STOELEN dit kan via www.spiritueelandijk.nl

  • Wanneer: woensdag 27 februari 2013
  • Waar: De Schoof, dorpstraat 69, Wervershoof
  • Hoelaat: 19:30 uur
  • Kosten: Gratis
  • Informatie: info@wonderenbestaan.eu

Reageren via facebook