Snertfietstocht Egboetswater

Oostwoud|Ingezonden mededeling – Wie van snert, fietsen en wandelen houdt, kan meedoen aan een winterse tocht rond het Egboetswater op zondag 3 maart. Start om 14.00 uur vanaf Camping Veerhof, Vereweg 4, 1678 HW Oostwoud. IVN-gids Henk Lanting weet veel over dit waterrijke gebied te vertellen en is de organisator van deze gecombineerde fiets/wandeltocht voor volwassenen. Kosten € 6,- per persoon incl. consumpties. Opgeven t/m 25 februari bij Henk Lanting, telefoon 06 11028030.

Combitocht
Onderweg wordt aandacht  besteed aan het weidelandschap, de (water)vogels, de vegetatie en wat verder wordt aangetroffen aan vroege lentesignalen. Er wordt een bezoek gebracht aan Het Egboetje voor een ‘chocolademelkpitsstop’ met een wandeling over het Natuurleerpad.  Advies: Trek warme kleding en stevige schoenen aan voor deze twee uur durende zondagmiddagactiviteit. De sfeervolle afsluiting met snert is in het stro van de paardenstal op camping  Veerhof.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.