13.3 C
Medemblik
8 juli 2020 07:07
Medemblik Actueel.

Ook Medemblik doet aan de Harlem Shake

Medemblik – Een regelrechte hit… Na planking, owling is het nu de beurt aan de Harlem Shake..  Het Noorse leger deed hem, zwemmers van de Amerikaanse University of Georgia gingen onder water helemaal los, en natuurlijk kon de jeugd van Medemblik niet achterblijven.. In 1 dag ruim 3200 keer bekeken. Medemblik staat op de Harlem Shake kaart. Nu is het wachten dat de bewoners van de bejaardentehuizen aan de Harlem Shake gaan.

Ze deden allemaal de Harlem Shake. Het is de nieuwste internethype die zich sinds begin februari razendsnel verspreid over het wereldwijde web en ook in Nederland ‘viral’ gaat. Op YouTube waren maandagmiddag al bijna 70.000 filmpjes met een Harlem Shake geüpload, en dat aantal neemt met de dag met duizenden toe. De video’s zijn al honderden miljoenen keren bekeken: op 15 februari stond die teller op 175 miljoen.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=mPzk_ytzgSY]

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?