18.7 C
Medemblik
11 juli 2020 17:01
Medemblik Actueel.

Katholieken in Medemblik verbaasd over aftreden Paus

Medemblik – Verbijsterd, geschokt, ongeloof, 3 van de reacties die wij te horen kregen toen wij mensen in Medemblik om hun reactie vroegen over het aftreden van de Paus. Veel mensen die wij het vroegen wisten het niet eens en waren vol ongeloof. De Paus kan niet aftreden die is Paus tot aan zijn dood was een veel gehoorde reactie.

De deken van de parochie in Medemblik Deken Moltzer reageert nog wat aangeslagen, hij had het net gehoord maar kan zich het wel goed indenken dat de Paus te vermoeid is om de zware taak te volbrengen. Zie het als onze koningin die ook de zware taak te vermoeiend begon te vinden en tijd vond voor een jonger iemand.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?