Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten

Inloophuis Medemblik – Voeding en kanker. Tips, feiten en fabels. Woensdag 13 februari

Voeding en kanker. Tips, feiten en fabels
Voeding en kanker. Tips, feiten en fabels

Medemblik – De lezing van Tom v.d. Wal is voor mensen die behandeld (gaan) worden voor kanker, of de behandeling al achter de rug hebben. Eten is dan niet altijd meer zo vanzelfsprekend. Als de smaak ook nog is aangetast, kan zelfs uw lievelingseten anders smaken. Tom gaat in op feiten en fabels over voeding en kanker, de bereiding en aanpassen van eetmogelijkheden, een stabiel lichaamsgewicht en kankerverwekkend ‘waar of niet waar’.

In de keuken van het inloophuis geeft Tom ook nog wat handige tips! Het beloofd dus een interessante avond te worden.Vol=Vol!

Tom is ex-patient en was in het verleden chef-kok van het Amsterdams Victoria Hotel, in de Bilderberg hotel en Hotel Kerkenbosch in Zeist. De presentatie is op woensdag 13 februari van 19:30 – 21:30 door Tom v.d.Wal. Inloophuis Medemblik. (Oosterhaven 11) Toegang: Gratis

Gewoon een keer rondkijken bij het inloophuis? Dat kan ook. Het inloophuis is iedere dinsdag en donderdag tussen 11:00 en 15:30 geopend. De koffie staat klaar.

Een impressie vindt u op www.inloophuismedemblik.nl

Reageren via facebook