14.3 C
Medemblik
27 september 2020 06:52
Medemblik Actueel.

Enquete inwoners gemeente Medemblik

Enquete
Enquete

Medemblik – Wat zijn uw sport- en beweegwensen? Help de sportverenigingen aan informatie. Sportverenigingen kunnen deelnemen aan de landelijke subsidieregeling Sportimpuls. Om verenigingen te voorzien van de juiste informatie die zij nodig hebben voor een subsidieaanvraag, maakt Sportservice West-Friesland een sportbuurtscan. Een belangrijk onderdeel van deze scan is een inventarisatie van wensen en behoeften op het gebied van sport en bewegen bij zowel sporters al juist ook niet-sporters. Met de resultaten kunnen de vereniging het aanbod afstemmen op uw wensen.

Enquête

Sportservice West-Friesland nodigt alle inwoners van gemeente Medemblik van boven de 18 jaar uit de enquête in te vullen. Het invullen van de vragenlijst kost maximaal 5 minuten. U hoeft geen naam in de enquête te noteren.

Vul hier de enquête in

Invullen kan tot en met 10 februari.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?