20.7 C
Medemblik
21 mei 2020 22:46
Medemblik Actueel.

Wereldkankerdag in inloophuis Medemblik met doorgeef rozen.

 

Wereldkankerdag
Wereldkankerdag

Medemblik – In de dagen voorafgaand aan Wereldkankerdag – maandag 4 februari 2013 – delen vrijwilligers door heel Nederland Wereldkankerdag-rozen uit aan voorbijgangers. In Medemblik zullen vrijwilligers daarom zaterdag 2 februari van 10:00 tot 12::00 uur en van 13:00 uur tot 15:00 uur rozen uitdelen bij Deen. De Wereldkankerdag-roos symboliseert liefde, kracht, erkenning en respect, en is bedoeld om mensen die met kanker geconfronteerd zijn een hart onder de riem te steken.

Bovendien organiseren inloophuizen extra activiteiten en open dagen. Zo ook inloophuis Medemblik. Iedereen is zaterdag 2 februari van harte welkom tussen 10:00 uur en 16:00 uur.

Een op de drie Nederlanders krijgt in de loop van zijn of haar leven kanker. De confrontatie met een levensbedreigende ziekte maakt veel emoties los en roept veel vragen op. In Nederland staan op 65 plekken de deuren van inloophuizen open voor iedereen die, op welke manier dan ook, met kanker te maken heeft (gehad).

Kom ook op de open dag gewoon een keer rondkijken. De koffie staat klaar. Een impressie van het warme inloophuis is te vinden op www.inloophuismedemblik.nlInloophuis Medemblik
Oosterhaven 11
1617 AA Medemblik

Tel: 0227-823731 b.g.g. 0227-547700
Info@inloophuismedemblik.nl
Inloophuis Medemblik is een initiatief van de Stichting Diagnose Kanker

Reageren via facebook