16.2 C
Medemblik
10 juli 2020 00:48
Medemblik Actueel.

HEMA de musical is een feest, maar vooral een ode aan de liefde!

HEMA de musical
HEMA de musical

Hoorn – Op 21 oktober ging HEMA de musical in première in Koninklijk Theater Carré. Tot en met eind mei touren we het hele land door, en van dinsdag 26 februari tot en met zondag 3 maart spelen we deze voorstelling in Schouwburg Het Park in Hoorn.

HEMA de musical is een musical naar het idee van Saskia Huybrechtse en Tamara Bos, de regisseur is Geert Lageveen. Een originele musical voor heel Nederland waarin naast herkenbare karakters de iconische producten van ‘onze’ HEMA een rol spelen. In HEMA de musical zien we een dwarsdoorsnede van de Nederlandse samenleving.

Het publiek maakt kennis met verschillende HEMA-medewerkers, waaronder Anja, al 20 jaar in dienst, die te maken krijgt met een midlifecrisis. Maar ook met Huibert van de fotoafdeling, de 64-jarige Tilly van de gordijnen, de Turkse Yildiz van het gebak, de 19-jarige puberende Nancy en vele anderen.

Ieder heeft zijn eigen verhaal, problemen en karakter. Eén ding is zeker: hoe verschillend ze ook zijn, samen zijn ze één team, door dik en dun. Alles wordt anders in het HEMA-filiaal met de komst van de nieuwe, Spaanstalige, stagiaire Ramona Fernandez de Carvallho. Het is voor haar heel belangrijk om in te burgeren in de Nederlandse samenleving.

Waar kun je dat beter doen dan bij de HEMA? Zal zij uitvinden wat de ‘Nederlandse identiteit’ is? Op onze website, www.hemademusical, vindt u meer informatie en om een idee te krijgen van deze voorstelling, kunt u hier klikken voor de trailer of hier klikken om de tv-commercial te bekijken.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?