Winkelcentrum Zwaagdijk-Oost breidt verder uit

Kledingwinkel terStal
Kledingwinkel terStal

Zwaagdijk-Oost – Het zoveelste detailhandelbedrijf vind zijn weg naar het winkelcentrum in Zwaagdijk-Oost. Na oa. de Aldi, Jumbo, Action en de Wibra is het nu de beurt aan kledingwinkel Terstal. Terstal is een winkelbedrijf met ruim 200 winkels in Nederland.  De winkel in Zwaagdijk-Oost wordt de 2e in West-Friesland na de vestiging in De Huesmolen in Hoorn.

Terstal is een kledingwinkel voor het hele gezin en de opening is op woensdag 30 januari .  De verdere uitbreding door Terstal lijkt vreemd daar de markt van goedkope kledingwinkels het heel zwaar heeft. Diverse winkels van oa. Henk zijn al gesloten.   Terstal is voorlopig de laatste die plaats neemt in het pand van Entius in Zwaagdijk-Oost.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.