Zonder meer parkeerplaatsen geen Theehuis in Koningin Emmapark

Meer parkeerplaatsen noodzaak
Meer parkeerplaatsen noodzaak

Medemblik – Mocht de politiek in Medemblik afwijzend staan tegenover de de uitbreiding van de aantal parkeerplaatsen bij het Theehuis in het Koningin Emmapark dan ziet uitbater Jan Koekenbier zich helaas genoodzaakt om de uitbreiding af te blazen. Koekenbier wil de mogelijkheid krijgen om het aantal parkeerplaatsen uit te breiden naar 12, de gemeente heeft bij het goedkeuringsbesluit in 2011 voor maximaal 4 parkeerplaatsen gekozen.

A.s donderdag 24 januari zal tijdens een informatieavond in het gemeentehuis te Wognum de politiek zich nogmaals buigen over deze plannen. Het gaat deze avond enkel en alleen over de parkeerplaatsen niet over de uitbreiding van het Theehuis zelf.

Jan Koekenbier vertelde dat hij met de door de gemeente gewenste 4 parkeerplaatsen het niet gaat redden als exploitant van het Theehuis en dat de door hem gewenste 12 parkeerplaatsen noodzakelijk zijn om goed te kunnen blijven draaien.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.