The Family Tree in concert in Het Twiskerslot op 26 januari

The Family Tree
The Family Tree

Twisk – Astrid Oud, Jeffrey Oud en Richard de Beer. Familie. Alledrie uit West-Friese klei getrokken. Alledrie geboren in een muzikaal nest. Met muzikale roots aan beide zijden is het niet verwonderlijk dat Astrid en Jeff hun hobby hebben omgezet in dagelijkse kost. Met liefde. Want je brood verdienen met hetgeen je het liefste doet is van onschatbare waarde. Maar ook het muzikantenhart van Richard klopt 24/7. Hoewel het geen core business is, betekent het voor hem veel meer dan een hobby alleen. Veel meer.

Familie. Vrienden. Muzikanten. Zielsverwanten. Samen muziek maken. Na vele jaren in talloze combinaties oneindig veel nummers te hebben gespeeld en gezongen. Nu samen muziek maken. Zo gezegd, zo gedaan. 4 jaar geleden besloten zij hun krachten te bundelen. Samen met toetsenist Willem Swikker en contrabassist Andreas Keesman vormen zij het muziekensemble The Family Tree. De naam zegt het al. Het voelt als thuiskomen.

Meerstemmige zang in bijzondere arrangementen. Zij laten akoestische muziek en zang prachtig samensmelten. Een eenheid van geluid dat alleen zielsverwanten samen kunnen voortbrengen. Vanuit de tenen, vanuit het hart, vanuit de ziel.

Geniet mee op zaterdag 26 januari, aanvang 20.00 uur.
Kaarten á € 10,00 (incl. kopje koffie of thee) kun je reserveren bij Het Twiskerslot, 0227-54 06 44.
Ook bestaat de mogelijkheid vooraf heerlijk te dineren. Vraag naar de mogelijkheden.
Dorpsweg 159, Twisk

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.