¡Qué Suave! bij Hauwert in Concert op 18 januari

¡Qué Suave!
¡Qué Suave!

Vrijdagavond 18 januari 2013 laten we de ergste donkere dagen weer achter ons met zonnige klanken door ¡Qué Suave!. Zangeres Jane de la Fosse, accordeonist Fred Abbingh, klassiek gitariste Evelien Albrink, bassist Mischa Kool en percussionist Ifor Baynes voegen hun eigen ingrediënten toe aan een smakelijke maaltijd van sones, bolero’s, huapango’s en cumbia’s.

Jane de la Fosse zingt niet alleen in het Spaans, maar ook bijvoorbeeld in het Zapoteeks en het Purhépecha, twee van de vele Indiaanse talen die nog steeds gesproken worden in Mexico. Naast Mexicaans repertoire brengt ¡Qué Suave! ook Argentijnse en Braziliaanse muziek ten gehore. Speciale medewerking verleent Constance Allanic, een enorm veelzijdige harpiste, die met haar Venezolaanse arpa llanera een extra tinkelende dimensie zal toevoegen!

¡Qué Suave!. Het concert begint 18 januari om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De kerkdeur is open om 19.30 uur. Toegang: € 10,- inclusief kop koffie of thee. Kinderen t/m 12 jaar gratis entree. U kunt naast de kaartverkoop aan de zaal ook reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com; Website: www.hauwertinconcert.nl;

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.