Derde verdachte woningoverval Medemblik en Wieringerwerf aangehouden

3e verdachte overvallen aangehouden
3e verdachte overvallen aangehouden

Medemblik – Er is een derde verdachte aangehouden die verantwoordelijk zou zijn voor de brute huisovervallen in Medemblik en Wieringerwerf, op 2 januari vorig jaar.

In zijn huis zijn verdachte spullen aangetroffen. Hij zit (nog) niet vast, twee vermeende mededaders wel. En dat blijven ze voorlopig, oordeelde de rechtbank van Alkmaar gisteren. De 19-jarige A. en S. uit Medemblik en Bovenkarspel waren daar voor een pro forma zitting. Het onderzoek is namelijk nog niet afgerond, zo moet de derde verdachte nog worden gehoord.

Dit melde het NHD gisteren op  haar website.

Vier Arabisch sprekende mannen hebben die tweede januari eerst een echtpaar aan de Gildelaan in Medemblik overvallen met een mes en pistool. Daarna deden ze hetzelfde aan de Oostermiddenmeerweg in de Wieringermeer.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.