Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht: regenachtige start, later opklringen met soms wat zonneschijn

Wisselend bewolkt
Wisselend bewolkt

Medemblik – Vandaag is het aan het begin van de ochtend nog een tijdje regenachtig, het wordt vandaag rustig weer met een beetje zonneschijn en vooral in de middag verder opklarend. Tot de middag kans op een bui. Er waait een vrij krachtige westenwind. Het wordt een graad of 8. Vanavond komen opklaringen voor, maar trekken vanuit het noordwesten ook enkele buitjes over het land. De minimumtemperatuur wordt 5 graden.

Morgen is het overwegend droog en is de kans op zon wat groter. De middagtemperatuur komt in vergelijking met dinsdag een fractie lager uit; het wordt hooguit 7 graden. Tegen de avond neemt de kans op regen toe.

Donderdag wordt een overwegend bewolkte dag waarbij de zon vrijwel niet zal schijnen. Mogelijk dat vlak aan zee het even opklaart. Het wordt ’s middags 9 of 10 graden.

De dagen daarna bepaalt bewolking het weerbeeld. Zo nu en dan valt een beetje regen of motregen, maar de hoeveelheden zijn gering. De wind neemt later in de week aanzienlijk in kracht af. Overdag wordt het 8 graden.

Vooruitblik wo 02/01 do 03/01 vr 04/01 za 05/01 zo 06/01
Weerbeeld
Maximale temperatuur 8.3°C 11.0°C 10.3°C 9.9°C 8.5°C
Minimale temperatuur 4.7°C 6.2°C 6.8°C 6.3°C 5.8°C
Kans op neerslag 20% 20% 10% 10% 10%
Aantal uren zonneschijn 2 uur 0 uur 0 uur 4 uur 0 uur
Windrichting en windkracht

Reageren via facebook